יום שבת, 28 בינואר 2012

איך מכינים פלזיר שוקולד


וואו. אני לא רגילה לתדירות הזו... אמנם הבטחתי לכם שניפגש בפעם הבאה עם עוגת גבינה פירורים, מה שאכן יקרה, אבל אחרי שפירסמתי בטור החדש שלי הוראות לפלזיר גיליתי את נפלאות העריכה...
אין מה לעשות, טור הוא לא בלוג, איך שלא הופכים את זה, והפלזיר הזה דיי מסובך, אז אני מרגישה חובה מוסרית לתת לכם הוראות מדוייקות, שלב אחר שלב - כולל - (תופים..!!) איך מטמפררים.
אגב, זו פעם ראשונה ואחרונה שזה קורה. מתכונים מהבלוג לא יופיעו בטור ולהפך. פה זה המקום של מתכוניה של אימי המופלאה, אבל מה לעשות, שבאמת חשוב לי שהפוסט הזה יופיע כפי שתכננתי שיופיע...
מוכנים?
קבלו אותו!