tag:blogger.com,1999:blog-9211026669161727478.post4674775086239906730..comments2023-09-19T10:58:09.559+03:00Comments on נחמה שובתת: פרלינים קלים להכנה - איך מטמפררים שוקולד בשיטה הכי פשוטה בעולם - משלוחי מנות לפורים וזכרונות מחוייכים מהאזכרה השניה של אימי המופלאהנחמה שובתתhttp://www.blogger.com/profile/05036332850955809940noreply@blogger.comBlogger31125tag:blogger.com,1999:blog-9211026669161727478.post-13571720500358849132018-02-20T22:27:19.559+02:002018-02-20T22:27:19.559+02:00הולכת לנסות..הולכת לנסות..אחתnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9211026669161727478.post-70876544339196028622016-08-17T09:07:55.922+03:002016-08-17T09:07:55.922+03:00נחמה שלום,
כתבת על פרלין רושה.. אפשר אולי את התמכו...נחמה שלום,<br />כתבת על פרלין רושה.. אפשר אולי את התמכון לזה?<br /><br />תודהאיילתnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9211026669161727478.post-58601841994887490562016-06-26T00:30:58.345+03:002016-06-26T00:30:58.345+03:00טימפררתי שוקולד השתמשתי ותוך כדי העבודה השוקולד הת...טימפררתי שוקולד השתמשתי ותוך כדי העבודה השוקולד התקרר השאלה: עכשיו צריך לטמפרר שוב מהתחלה בשביל המשך העכודהאסתיhttps://www.blogger.com/profile/02160514496971531261noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9211026669161727478.post-84324522238035218442016-03-26T01:23:46.421+03:002016-03-26T01:23:46.421+03:00כן, אבל עדיף להשתמש בשוקולד איכותי ככל האפשר (גם א...כן, אבל עדיף להשתמש בשוקולד איכותי ככל האפשר (גם אם הוא מהסופר). בהצלחה!נחמה שובתתhttps://www.blogger.com/profile/05036332850955809940noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9211026669161727478.post-78314163192305485262016-03-20T21:00:47.880+02:002016-03-20T21:00:47.880+02:00הי, האם אפשר להשץמש סשוקולד מריר ושוקלד לבן רגיל ש...הי, האם אפשר להשץמש סשוקולד מריר ושוקלד לבן רגיל של עלית מהסופר?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9211026669161727478.post-35777598724611314302016-02-18T15:46:52.761+02:002016-02-18T15:46:52.761+02:00הקומיקס מרגש. רעיון מתוק ונוגע לזיכרון. תודה על הש...הקומיקס מרגש. רעיון מתוק ונוגע לזיכרון. תודה על השיתוף התמונות הנפלאות והמתכונים.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/15726289671615460571noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9211026669161727478.post-37542745030147631972016-01-06T19:50:08.365+02:002016-01-06T19:50:08.365+02:00זה יכול להתאים, אבל זה לא יהיה מטומפרר :)זה יכול להתאים, אבל זה לא יהיה מטומפרר :)נחמה שובתתhttps://www.blogger.com/profile/05036332850955809940noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9211026669161727478.post-53036014649892928622015-12-27T19:48:04.142+02:002015-12-27T19:48:04.142+02:00אם אמיס שוקולד ואטבול את הפרלין..זה לא ציפוי מתאים...אם אמיס שוקולד ואטבול את הפרלין..זה לא ציפוי מתאים?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9211026669161727478.post-33332491087213656382015-09-22T19:41:49.757+03:002015-09-22T19:41:49.757+03:00תודה רבה :) הטמפ' לשוקולד חלב ולבן - 29-30 מעל...תודה רבה :) הטמפ' לשוקולד חלב ולבן - 29-30 מעלות.<br />בהצלחה!נחמה שובתתhttps://www.blogger.com/profile/05036332850955809940noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9211026669161727478.post-270420223325142642015-09-22T19:41:43.240+03:002015-09-22T19:41:43.240+03:00תודה רבה :) הטמפ' לשוקולד חלב ולבן - 29-30 מעל...תודה רבה :) הטמפ' לשוקולד חלב ולבן - 29-30 מעלות.<br />בהצלחה!נחמה שובתתhttps://www.blogger.com/profile/05036332850955809940noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9211026669161727478.post-13026824431575418212015-09-20T12:13:58.208+03:002015-09-20T12:13:58.208+03:00מה הטמפרטורות הנכונות לטימפרור שוקולד חלב ולבן? הב...מה הטמפרטורות הנכונות לטימפרור שוקולד חלב ולבן? הבלוג שלך מקסים!! מלא מלא רעיונות ויצירתיותAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9211026669161727478.post-51097453709383746332015-09-20T12:13:01.541+03:002015-09-20T12:13:01.541+03:00מה הטמפרטורות הנכונות לטימפרור שוקולד חלב ולבן? הב...מה הטמפרטורות הנכונות לטימפרור שוקולד חלב ולבן? הבלוג שלך מקסים!! מלא מלא רעיונות ויצירתיותAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9211026669161727478.post-27910507199980035302014-11-05T20:32:40.872+02:002014-11-05T20:32:40.872+02:00תודה רבה יהודית!תודה רבה יהודית!נחמה שובתתhttps://www.blogger.com/profile/05036332850955809940noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9211026669161727478.post-7590357559781535092014-11-02T21:54:57.080+02:002014-11-02T21:54:57.080+02:00מקסיםםם!! הקומיקס מרגש ביותר ושיטת הטמפרינג אכן גא...מקסיםםם!! הקומיקס מרגש ביותר ושיטת הטמפרינג אכן גאונית. מבטיחה לנסות. תודה רבהיהודית אביבhttps://www.blogger.com/profile/00283258638370256785noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9211026669161727478.post-70483774760155158572014-08-02T17:40:55.894+03:002014-08-02T17:40:55.894+03:00בהחלט! השיטה מתאימה לכולם :) החימום, בפעם הראשונה ...בהחלט! השיטה מתאימה לכולם :) החימום, בפעם הראשונה והשנייה, נעשה במיקרו.נחמה שובתתhttps://www.blogger.com/profile/05036332850955809940noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9211026669161727478.post-12185040112551535582014-07-25T14:58:31.216+03:002014-07-25T14:58:31.216+03:00שיטת הטימפרור הזאת מתאימה לטירונים בשוקולד כמוני? ...שיטת הטימפרור הזאת מתאימה לטירונים בשוקולד כמוני? *מחפשת שיטת טימפרור קלה ומובנת*<br />וגם, החימום השני בתהליך, איך הוא נעשה? סיר? מיקרו?<br />תודה!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9211026669161727478.post-18969617942384309562014-07-25T14:57:16.889+03:002014-07-25T14:57:16.889+03:00השיטה הזאת נוחה גם לטירונים בשוקולד כמוני? וגם, את...השיטה הזאת נוחה גם לטירונים בשוקולד כמוני? וגם, את החימום של הטימפרור בפעם השנייה, איך הוא נעשה? סיר? מיקרו? תודה!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9211026669161727478.post-8788744490521670342014-07-11T20:33:13.292+03:002014-07-11T20:33:13.292+03:00תהני! :)תהני! :)נחמה שובתתhttps://www.blogger.com/profile/05036332850955809940noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9211026669161727478.post-61977487131718652562014-07-10T18:15:14.814+03:002014-07-10T18:15:14.814+03:00הכנתי בלי שלבי ה"טימפרור" וזה ממתין לי ב...הכנתי בלי שלבי ה"טימפרור" וזה ממתין לי במקרר :)<br />נראה מעולה!<br />תודהמיטליקהhttps://www.blogger.com/profile/06048483813504276072noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9211026669161727478.post-190958395229911822013-06-03T23:33:44.381+03:002013-06-03T23:33:44.381+03:00תיאורטית ודאי שאפשר, אבל אם אלה הפעמים הראשונות שא...תיאורטית ודאי שאפשר, אבל אם אלה הפעמים הראשונות שאתה מטמפרר - אני פחות ממליצה. הם יוצאים מעולה גם בלי הציפוי.<br />בהצלחה!! :)נחמה שובתתhttps://www.blogger.com/profile/05036332850955809940noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9211026669161727478.post-56754366422745400472013-06-02T18:30:36.950+03:002013-06-02T18:30:36.950+03:00האם אפשר לטמפרר גם אם אין לי מדחום מתאים או שעדיף ...האם אפשר לטמפרר גם אם אין לי מדחום מתאים או שעדיף לוותר מראש על ציפוי?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9211026669161727478.post-72796316382537693152013-03-05T16:37:03.444+02:002013-03-05T16:37:03.444+02:00זה לא נכון, את יכולה לטמפרר כל כמות שאת רוצה, גם ק...זה לא נכון, את יכולה לטמפרר כל כמות שאת רוצה, גם קטנה מאוד, זה פשוט לא נוח לעבוד עם מעט שוקולד והיות שאין בעיה להשתמש שוב בעודפי שוקולד שטומפרר עדיף לטמפרר כמות גדולה. ו... תודה!נחמה שובתתhttps://www.blogger.com/profile/05036332850955809940noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9211026669161727478.post-80004660613988428212013-03-05T14:54:26.614+02:002013-03-05T14:54:26.614+02:00סליחה על הבורות... למה צריך לטמפרר כל כך הרבה שוקו...סליחה על הבורות... למה צריך לטמפרר כל כך הרבה שוקולד (בערך פי חמש ממה שצריך בפועל לציפוי)? קראתי פעם שטמפרינג לא עובד בכמויות קטנות, אבל אין לי מושג למה. אז למה? <br />אה, והקומיקס - ואו, מדהים! ארנבתnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9211026669161727478.post-73963161162340632552013-02-25T05:32:03.533+02:002013-02-25T05:32:03.533+02:00מקסימה וכותבת נפלא. הקומיקס פשוט גאוני. גאוני!!! ו...מקסימה וכותבת נפלא. הקומיקס פשוט גאוני. גאוני!!! והטמפרור - נו, כשרונית. אוהבת את הבלוג שלך. חיבוקים עזים. יוניתצוק יונית https://www.blogger.com/profile/02065235691951956681noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9211026669161727478.post-72361523414316680772013-02-24T21:49:20.407+02:002013-02-24T21:49:20.407+02:00היי...
סתם כך פתאום גיליתי את האתר שלך.
גם אני איב...היי...<br />סתם כך פתאום גיליתי את האתר שלך.<br />גם אני איבדתי את אבי, לפני כחצי שנה. עברתי על כל המתכונים והסיפורים וכל כך התרגשתי. הוצאת לי את המחשבות הכי כמוסות מהראש, אלו שאני בעצמי לא מצליחה לבטא. אז תודה... אני מאמינה שהידיעה שעוד מישהו מרגיש לפעמים כמוני מנחמת במידת מה. <br />המשיכי במלאכת הבישול והכתיבה, את מקסימה ומוכשרת.<br />וכמובן, חג שמח!הילהnoreply@blogger.com